top of page

VELVÆREPAKKER

Lash & brow

Vi farger vipper og bryn mens du får en 10 minutters hodebunnsmassasje med tilpasset hårkur. Inkluderer fuktgivende eyepatch. Avsluttes med forming av bryn.

1020,-

Brows

Vi farger brynene dine mens du får en 10 minutters hodebunnsmassasje med tilpasset hårkur. Inkluderer fuktgivende eyepatch. Avsluttes med forming av bryn.

890,-

Shine

Shine-pakken passer til et livløst hår som trenger en boost med glans og fukt. Den inneholder en hårkur med 15 minutters hodebunnsmassasje, samt en glossing som gir liv og gjenoppretter glansen.

1290,-

Hydrate

Hydrate-pakken er en fuktbombe som er tilpasset veldig tørt hår. Den inneholder en hårkur som gir god fuktighet sammen med en 15 minutters hodebunnsmassasje, samt en fuktighetsgivende ansiktsmaske fra Jayjun.

790,-

Intense

Intense-pakken er tilpasset skadet hår som har behov for en proteinrik, reparerende behandling. Pakken inneholder et intensivt kursystem og 15 minutters hodebunnsmassasje.

790,-

Detox

Detox-pakken passer for en trøblete hodebunn. Detox inneholder peeling sammen med en 15 minutters beroligende hodebunnsmassasje.

790,-

Alle velværepakkene har en varighet på 90 minutter.

bottom of page